Enhorabona a JOAN CANYELLES: campió de Mallorca d'escacs Sub08



Volem donar l'enhorabona a Joan Canyelles Sureda pel primer premi al Campionat  de Mallorca d'escacs sub08. Esteim molt contents del teu premi i de que representis al Col·legi Puig de Na Fàtima. Enhorabona campió!

Aquí teniu la notícia completa:

Finalitzà el Campionat de Mallorca d’Escacs per a jugadors en edat escolar en la categoria sub08, després de dues intenses jornades a la cafeteria del Palma Arena, on els 40 entusiastes participants desplegaren tot els seus escacs, dotats de gran optimisme, dosi inabastables d’ il·lusió i també bones maneres. El Director Insular d’Esports, Joan Antoni Ramonell, assistí a la part final de la jornada i al lliurament de premis als guanyadors i de medalles a tots els participants. La participació fou quantitativament igual que l’anterior edició.
El jugador de Galilea, del Col·legi Puig de Na Fàtima de Puigpunyent, Joan Canyelles Sureda, es proclamà brillant vencedor en derrotar als seus vuit contrincants i superant a Mihail Pascual del Club Àgora Megaescacs, anterior campió, qui només va perdre amb el guanyador i es va veure relegat a la segona plaça. La tercera plaça del pòdium va ser per al jugador del Mallorca Isolani, Miquel Fernández, qui protagonitzà un gran final de torneig. El títol femení va ser per a la jugadora del Club Escacs La Balanguera Núria Barceló, a qui acompanyaren en el pòdium Júlia Alemany de Mata de Jonc i Tura Carrillo del Mallorca Isolani.