ACTIVITATS DE LA TANCADA DE DIA 25 D'ABRIL


El proper dijous dia 25 d'abril les activitats de la tancada començaran a les 18h a l'escola. Durant la tancada durem a terme activitats amb els més petits: penjarem globus, farem cartells, ens pintarem la cara...

Durant la tancada també farem una assamblea on s'explicaràn les principals amenaces a l'escola pública: LOMCE, avantprojecte de la llei de convivència i de la llei de símbols i el decret del tractament integrat de llengües. També farem còpies d'una serie de material que dóna accés a alumnes, famílies, docents i no docents a aquets esborranys de la normativa i material d'anàlisi (intentarem fer un parell de còpies perquè tot aquell que vulgui hi tengui accès). Per si vos voleu anar adelantant, aquí vos deixam enllaços als diferents documents.


Després hi haurà música i entre tots vos volíem proposar fer una batucada. Per això vos demanam que dugueu tambors, tamborinos, instruments de percusió, olles... el que tengueu per poder organitzar una bona batucada. 
I per finalitzar, l'APIMA convidarà a sopar. Per comprar el menjar i les begudes vos agrairíem que ens diguessiu per adelantat si vendreu i quants sereu (per tenir una idea aproximada). Estaria bé que ens ho confirmeu quant abans millor (preferentment abans de dilluns). Per confirmar ho podeu fer:

- Omplint aquest formulari
- Cridant al telèfon 660122607 
 
Si teniu qualque suggerència per fer durant la tancada, o si voleu organitzar qualque activitat, no dubteu en posar-vos en contacte amb noltros. Recordau que l'APIMA som tots!

VOS ESPERAM!! No ens podem permetre el luxe de no actuar, és la nostra responsabilitat com a membres de la comunitat educativa reclamar els nostres drets i participar en la construcció del model educatiu que volem.