L'APIMA COMPRA 6 CONTES SOLIDARIS PER L'ESCOLA

L'APIMA ha comprat 6 contes solidaris per a les 4 classes d'infantil i per al primer cicle de primària de l'escola. El conte es diu "Mi pequeño amigo Brunel" i relata l'història d'un nin africà que ha d'anar al metge.

El projecte el du en Jorge Muñoz, cap de pediatria de la Clínica Palmaplanas, que dedica les seves vacances a anar al Chad per ajudar a un hospital de renutrició que duen allà. El 100% del cost dels contes és per l'hospital al Chad. Vos deixam més informació del projecte:

Si voleu col·laborar i comprar el vostre conte, ho podeu fer a través de la pàgina web que s'indica www.miamigobrunel.com , o si voleu que vos ho duguem directament a Puigpunyent cridau al 660406572 (Merxe). Als petits lis encantarà i estareu col·laborant amb una molt bona causa.

 Ja fa una setmana que el pediatra Jorge Muñoz i el seu equip han tornat al Chad i està escribint el blog diari relatant el que es troba allà. Podeu llegir les històries al següent enllaç: blog Jorge Muñoz. (A la part d'abaix del blog hi trobareu la resta de díes del viatge).