Reutilització de llibres de text

Benvolguts pares i mares,

Com des de fa QUATRE CURSOS l'escola ofereix la possibilitat de adherir-se al programa de Reutilització de llibres de text i material didàctic amb caràcter voluntari a les famílies dels alumnes de PRIMÀRIA.

Aquest programa consisteix en la creació d'un fons de llibres de text i material didàctic de titularitat del centre que es nodrirà a través de les aportacions econòmiques de les famílies i de la Conselleria d'Educació i Cultura amb la finalitat d'adquirir aquest llibres de text i material didàctic perquè l'alumnat els empri i els reutilitzi, mentre sigui possible fer-ne ús.

L'aportació econòmica de la Conselleria d'Educació i Cultura pel proper curs serà de 14€ per cada alumne que vulgui adherir-se.

El consell escolar del nostre centre en sessió de 18/06/13 acordà que per cada alumne adherit al programa s'hauran d'aportar 60€ al compte: 0487  2079  74  2000002079 de SA NOSTRA improrrogablement fins al dia 24 de juny del 2013 indicant clarament el nom i llinatges de l'alumne pel qual es fa l'ingrés així com entregar a la secretaria el resguard de l'ingrés.