SUSPESA LA VAGA DE DOCENTS

Els docents han suspès temporalment la vaga indefinida. A partir de les 8’00h del proper dilluns dia 7 d’octubre hi haurà classes als centres educatius. No obstant el comitè de vaga es seguirà reunint i intentant negociar amb la conselleria, els deu punts de la plataforma reivindicativa. Se suspèn temporalment la vaga, però no el conflicte que l’originà.

Al no haver-hi vaga, les accions de la iniciativa VAGA DE FAMÍLIES, deixen de tenir l’efecte de suport que pretenien. Per tan també queden ajornades.

És la nostra voluntat seguir treballant en construir comunitat educativa a la nostra escola, com hem estat fent tots aquests darrers anys. Agraïm l’esforç dels nostres docents que han secundat la vaga, perquè ho han fet per la defensa d’una educació pública, democràtica i de qualitat. Ens han explicat els seus motius, i els qui els han volgut escoltar, ho han pogut fer a les assemblees obertes que hem convocat com APIMA.

Esperem que el seny, el diàleg i el treball dels protagonistes reals del fet educatiu, ajudin a superar aquests moments complicats.