INFORMACIÓ PLA DE SEGURETAT I EMERGÈNCIES CEIP PUIG DE NA FÀTIMA

Benvolgudes famílies,

Des de l’Apima creim necessari informar-vos de la situació del Pla de Seguretat i Emergència del centre.

Des de la inauguració de l’escola el setembre de l’any 2009, la Conselleria no ha realitzat encara el Pla de Seguretat i Emergència del centre.
Sense aquest pla, no es pot desenvolupar el Pla d’Autoprotecció, necessari en cas de produir-se alguna situació d’emergència, com seria, per exemple, la necessitat d’evacuació per incendi o altres causes.

La falta d’aquest plans impedeixen també que es puguin realizar simulacres d’evacuació i avaluació d’incidències, que és obligatori fer un cop a l’any, com a mínim.

Tant l’equip directiu del centre, com l’anterior junta d’Apima i l’Ajuntament, han denunciat per instància i personalment en diferents ocasions la gravetat d’aquest fet al responsable de la Conselleria, però la problemàtica segueix vigent.

Per tot això, creim necessari que les famílies en tengueu constància.

Us adjuntam també un model d’instància per emplenar voluntàriament, i tornar a remetre la queixa a la DG de Planificació, Ordenació i Centres de manera individualitzada.
Podeu retornar-les signades al tutor/a dels vostres fills o a la bústia de l’Apima. Nosaltres ens encarregarem de recollir-les i registrar-les una per una a la Conselleria.

Si encara així, amb aquestes mesures, no tinguéssim resposta al problema per part de la Conselleria, la propera passa serà fer-ne difusió als mitjans de comunicació.

Creim que, a més de l’educació, és imprescindible la seguretat dels nostres fills a l’escola.

Esperam la vostra ajuda, i moltes gràcies per avançat.


Junta directiva APIMA Puig de na Fàtima.